Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

vydavatel:EMG
katalogové číslo:18853
EAN:9788074331510
dostupnost: Vyprodáno
cena bez DPH:245 Kč

270 Kč

Autor:Helena Uhrová
Formát:150x209mm
Počet stran:96
Vazba:Pevná
Výrobce:Víkend
Rok vydání:2016

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

https://www.svdtrading.cz/