Výroba slivovice a jiných pálenek

Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic. Autor: Dyr Josef, Dyr Jan E.
Zobrazit více
295 Kč
Vyprodáno
katalogové číslo: 22000
EAN: 9788073456573
Způsob dodání:Komise
vydavatel:EMG
cena bez DPH:268,00 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy

Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic. Jsou v ní uvedeny praktické, srozumitelné a současně podrobné návody zejména pro domácí potřebu (malovýrobu), ale též pro průmyslovou výrobu. Autoři radí, jak postupovat při výběru a zpracování jednotlivých druhů ovoce, procesu kvašení (včetně přiživování kvasnic), velkou pozornost věnují technologickým soustavám a schématům aparátů, kvasným nádobám a jejich čištění, destilaci, rektifikaci, následné úpravě pálenek, jejich ředění a uskladňování. Kromě našich tradičních pálenek jsou uvedeny také stručné návody týkající se ginu, araku, rumu, koňaku, absintu a obilných pálenek. Kniha je aktualizována současnými odborníky na kvasnou chemii, a to včetně právních předpisů platných v 21. století. Publikace obsahuje desítky užitečných tabulek, příkladů a 85 ilustrací. Vypěstované ovoce představuje nezanedbatelnou hodnotu – s touto nepostradatelnou kuchařkou lze tuto hodnotu optimálně zpracovat a uložit pro dlouhodobé využití.

Autor Dyr Josef, Dyr Jan E.
Počet stran224
Pořadí vydání:5
Rok vydání2020
Rozměr 149 x 211 x 17 mm
VazbaPevná
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá technická cookies, bez jejich použití není schopen fungovat. Kliknutím na tlačítka "Souhlasím" nebo "Nesouhlasím" povolíte nebo zakážete cookies analytická a marketingová.

Souhlasím
Nastavit
Nesouhlasím