Andělské mandaly

Kniha obsahuje 30 předkreslených mandal, tentokrát pro děti a jejich rodiče, nejlépe ke společnému kreslení. Libuše Šípová
Zobrazit více
198 Kč
Vyprodáno
katalogové číslo: 27919
EAN: 9788073362140
Způsob dodání:Komise
vydavatel:Fontána
cena bez DPH:198,00 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy

Kniha obsahuje 30 předkreslených mandal, tentokrát pro děti a jejich rodiče, nejlépe ke společnému kreslení. Nechme děti kreslit. Děti vědí, jak se při kreslení uvolnit, jak si odpočinout, naladit se na svou přirozenost. Jak skrze kreslení vyjádřit radost, nadšení i bolest na duši. Připravme jim příjemné, klidné prostředí a povídejme si při vykreslování s dětmi. Jak se cítí, z čeho mají radost a co je naopak trápí, co nám chtějí sdělit. Nechme jejich bolístky rozplynout, rozpustit právě naším vyslechnutím a přijetím a také kreslením těchto mandal.... Společné chvíle strávené kreslením a povídáním se nám vrátí v podobě větší harmonie ve vztazích, zlepšením zdravotního stavu, bližšími, důvěrnějšími vztahy.

Autor Libuše Šípová
Počet stran28
Pořadí vydání:1
Rok vydání2005
Rozměr 210 x 296 x 5 mm
Vazbabrožovaná
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá technická cookies, bez jejich použití není schopen fungovat. Kliknutím na tlačítka "Souhlasím" nebo "Nesouhlasím" povolíte nebo zakážete cookies analytická a marketingová.

Souhlasím
Nastavit
Nesouhlasím