Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Prevence a terapie pomocí domácích prostředků

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Autor:Kuchař Jiří, Jonáš Josef
Zobrazit více
299 Kč
Vyprodáno
katalogové číslo: 19628
EAN: 9788072815524
Způsob dodání:Komise
vydavatel:Eminent
cena bez DPH:272,00 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami. Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha.

Autor Kuchař Jiří, Jonáš Josef
Počet stran224
Pořadí vydání:1
Rok vydání2020
VazbaPevná
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Další kategorie


Tento e-shop využívá technická cookies, bez jejich použití není schopen fungovat. Kliknutím na tlačítka "Souhlasím" nebo "Nesouhlasím" povolíte nebo zakážete cookies analytická a marketingová.

Souhlasím
Nastavit
Nesouhlasím