katalogové číslo: | 18853 |
EAN: | 9788074331510 |
Způsob dodání: | Komise |
vydavatel: | EMG |
cena bez DPH: | 245,00 Kč |
Autor:Helena Uhrová
Formát:150x209mm
Počet stran:96
Vazba:Pevná
Výrobce:Víkend
Rok vydání:2016
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.