Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Autor:Helena Uhrová Formát:150x209mm Počet stran:96 Vazba:Pevná Výrobce:Víkend Rok vydání:2016
Zobrazit více
270 Kč
Vyprodáno
katalogové číslo: 18853
EAN: 9788074331510
Způsob dodání:Komise
vydavatel:EMG
cena bez DPH:245,00 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy

Autor:Helena Uhrová
Formát:150x209mm
Počet stran:96
Vazba:Pevná
Výrobce:Víkend
Rok vydání:2016

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá technická cookies, bez jejich použití není schopen fungovat. Kliknutím na tlačítka "Souhlasím" nebo "Nesouhlasím" povolíte nebo zakážete cookies analytická a marketingová.

Souhlasím
Nastavit
Nesouhlasím